2013. október 10., csütörtök

A visszaszámlálás elkezdődött...


Jó estét, Minden Kedves Olvasónknak!

Telnek a  napok… egyre jobban és jobban közeleg a leadási határidő... Büszkén jelenhetem jól állunk! :)) Három feladatunkból kettő kész van (a csapat nagy egyetértésének köszönhetően). Egyedül az a fránya videó van még hátra. Három napja forgatunk, felvettünk több mint egy óra anyagot, hol vicces, hol komoly, hol werkfilm, de van, ahol azt mutatjuk meg, hogy milyen az mikor elfáradunk. A baki részét is megmutatjuk majd, de előbb egy pár órás vágói munka elé nézünk.

Belekezdtünk ma a vágásba, álmatlan éjszakák elé néz a Vágókecskénk. Az osztályunkban kisajátítottunk egy falat magunknak. Ezen az osztálytársaink és tanáraink követhetik tevékenységünket. Kiraktuk az első forduló kiírását, címerünket, nevünket és a hétvége folyamán Rajzolókecskénk egy táblázatot alkot nekünk, amiben majd a pontszámainkat írjuk.

 Facebook oldalunk időközben elérte a 100 lájkot.. eszméletlenül jól esik :) Látjuk, hogy az emberek követnek minket és érdekli őket, amit csinálunk. Folyamatos bíztatást kapunk, ha nem is Facebookon, de személyesen igen. A csapatmunka kovácsolódik, de alakulunk.

A tehetség nyeri a meccset, de a csapatmunka és az értelem nyeri a bajnokságot.

Az idézetre visszatérve a tehetségünk nyeri a fordulót, de a csapatunk kell ahhoz, hogy a legjobbak legyünk! Nem félünk többi csapattól, mert összehangoltak vagyunk, kitartóak és szeretjük a kihívást.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése